Privatlivspolitik

Vi opsamler personoplysninger fra vores brugere med det formål at forbedre vores tjenester og skræddersy dem til brugernes individuelle behov. Dette inkluderer specifikke oplysninger som fulde navne, e-mailadresser, bopælsadresser, telefonnumre og betalingsoplysninger i forbindelse med oprettelse af brugerkonti, køb af produkter eller tjenester, tilmelding til nyhedsbreve samt deltagelse i undersøgelser eller konkurrencer. Derudover indsamler vi også data om interaktionen med vores hjemmeside, herunder IP-adresser, besøgte sider og handlinger på vores platform.

Formålet med indsamlingen af disse personoplysninger er primært at give adgang til vores tjenester og forbedre dem i overensstemmelse med individuelle behov. Vi bruger også dataene til at kontakte brugerne vedrørende vores produkter, tjenester og kampagner, samt til at sende relevante opdateringer og nyheder. I visse tilfælde kan det være nødvendigt at dele oplysningerne med tredjeparter som betalingsudbydere eller marketingfirmaer for at kunne levere vores tjenester.

Vi lægger vægt på databeskyttelse og implementerer passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte oplysningerne mod uautoriseret adgang, ændringer, offentliggørelse eller ødelæggelse. Oplysningerne vil kun blive opbevaret i den nødvendige tidsperiode i overensstemmelse med de formål, de blev indsamlet til, eller i overensstemmelse med gældende lovgivning.

I overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen har brugerne specifikke rettigheder, herunder retten til at få adgang til deres personoplysninger, retten til at rette eller slette data, retten til at begrænse behandlingen og retten til at gøre indsigelse mod behandlingen af data. Brugerne har også ret til at tilbagekalde deres samtykke når som helst det er relevant. Hvis der opstår spørgsmål eller bekymringer vedrørende behandlingen af personoplysninger, opfordres brugerne til at kontakte os via de kontaktoplysninger, der findes på vores hjemmeside.

Vi træffer alle nødvendige forholdsregler for at sikre, at personoplysninger forbliver beskyttede mod uautoriseret adgang, anvendelse eller tab. Oplysninger deles kun med tredjeparter, når det er nødvendigt for at levere vores tjenester, og vi sikrer altid, at de behandler oplysningerne med samme grad af fortrolighed og beskyttelse som os. Eventuelle spørgsmål eller bekymringer vedrørende behandlingen af personoplysninger opfordres brugerne til at kontakte os via de kontaktoplysninger, der findes på vores hjemmeside.

Scroll to Top